_7r43643

Book besøk

Som en del av min jobb i Misjonskirken UNG, reiser jeg til menigheter i både Norge og Skandinavia. Dersom du ønsker at jeg skal komme til menighet, er det bare å ta kontakt. Fyll inn skjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Jeg brukes ofte som seminarholder om det som har med innholdet i boka Hver tid teller å gjøre. Innfallsvinkler kan være:


* Vi som menighet ønsker å ta noen kloke steg i retning av å disippelgjøre de unge på en bedre måte. Hva gjør vi med det vi gjør i vår ordinære virksomhet, og hvordan kan vi lage en langsiktig plan for dette? 
(Om ønskelig, kan jeg følge dere over en lengre periode, slik at dere kan legge opp et lengre løp der dere mer og mer får fokus på troslivet i hverdagen, både i hjemmet og på jobb.)

* Vi vil lage Levende tro-samlinger for foreldrene og andre i menigheten, men trenger hjelp til å vite hvordan det gjøres! 

* Vi ønsker å utruste foreldre/foresatte i menigheten til å ha en tro i hverdagen som smitter - uten at verken de eller menighetens ledelse knekker nakken! Hvordan gjør vi det? (Dette tilpasses selvsagt foreldregruppa som er hos dere, og kan også vris inn mot besteforeldre.)

* Vi ønsker å gi lederne våre en boost, og la de få høre hvor mye de kan bety for barna og de unge. Her kan vi også komme inn på hvordan man best kan rekruttere og beholde ledere.

* Når vi blir født, fødes vi inn i en familie. Det er vår første smågruppe. Her tar vi våre første steg, sier våre første ord; dette er også det stedet som er best egnet til å ta våre første trossteg. Men hvordan kan foreldre være ledere for denne gruppa? 

* Det er bare en fase - om å være tilstede i den fasen barna faktisk er, og om hva som er viktig når. I Misjonskirken UNG har vi laget noen "fasekort", og jeg kan undervise ut i fra disse. Om du lurer på hva disse er, kan du ta en titt på dem her

 

...for å nevne noe!

I tillegg brukes jeg ofte som taler i gudstjenester, for de voksne, men like gjerne i Alle sammen-møter eller på ungdomsmøter. Ønsker du vite litt mer om hvem jeg er, kan du klikke her.

 

Ta kontakt

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt